بازدید جمعی از مسئولان بخش‌های بین‌المللی جامعه الزهرا (س) از مدرسه امیرالمؤمنین (ع)

بازدید از مدرسه امیرالمؤمنین (ع)

جمعی از مسئولان بخش‌های بین‌المللی جامعه الزهرا (س) با هدف هم‌افزایی و انتقال تجارب، از مدرسه امیرالمؤمنین (علیه السلام) بازدید کردند.

جمعی از مسئولان بخش‌های بین‌المللی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) روز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 از مدرسه امیرالمؤمنین (علیه السلام) بازدید کردند. در این دیدار، مسئولانی از دفتر بین‌الملل و مدرسه مشکات جامعه الزهرا (سلام الله علیها) و مدیر و مسئولان آموزشی و فرهنگی مدرسه امیرالمؤمنین (علیه السلام) حضور داشتند و در زمینه محتوا و شیوه برنامه آموزشی و تجارب بین‌المللی دو مرکز، گفت‌وگو و تبادل نظر انجام شد.

گفتنی است، این مدرسه ویژه طلاب اروپا و آمریکا می‌باشد و در دو بخش برادران و خواهران، پذیرای علاقه‌مندان به فراگیری علوم اسلامی است.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظری هنوز ارسال نشده است

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

• نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰