کارگاه آموزشی «آشنایی با فرقه‌های ضالّه و عرفان های نوظهور» از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود.

کارگاه آشنایی با فرقه های ضاله و عرفان های نوظهور

 سرکار خانم رحیمه جلیل پور روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام این مطلب، عنوان کرد: فرقه‌های نوظهور یکی از پدیده‌های عصر جدید شناخته می‌شود که گسترش فعالیتشان در سال‌های اخیر باعث نگرانی‌های زیادی در میان کارشناسان دینی و حتی مسئولان رسمی کشور شده است.

مدیر مدرسه علمیه صالحات با اشاره به ضرورت آشنایی بیشتر با فرقه‌های ضالّه، تصریح کرد: معمولا جریان‌های نوظهور در ایران در قالب بومی و اسلامیزه ارائه می‌شوند، به همین دلیل آسیب‌های جدی به دنبال دارند؛ این جنبش‌ها محافظه کارانه عمل کرده و حتی تفکرات خود را به آیات و روایات مستند می‌کنند.

جلیل پور افزود: امروزه بسیاری از دین‌شناسان معاصر معتقدند این پدیده نوظهور نه تنها نمی‌تواند حتی به عنوان یک داروی تسکین‌دهنده عمل کند بلکه به یکی از نشانه‌های بحران معنویت در دوران جدید تبدیل می‌شود.

وی یادآور شد: در سال‌های اخیر، گسترش ترویج شیطان‌پرستی که در جامعه با موسیقی‌ها، میهمانی‌ها و نمادهای خاص این فرقه شناخته شده بود، حساسیت نهادهای فرهنگی و کارشناسان جتماعی را برانگیخت.

مدیر مدرسه علمیه صالحات بیان داشت: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی سال ۸۳ طی نامه‌ای، شورای عالی انقلاب فرهنگی را به مبارزه با اینگونه انحرافات عرفانی ملزم کرد.

جلیل پور در ادامه به حدیثی از حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام اشاره کرد که در خطبه ۱۴۷ نهج البلاغه فرمودند: «هرگز نمی‌توانید راه رشد را بیابید، مگر آنکه راه انحراف را هم نشان دهید» و گفت: به منظور آشنایی بیشتر طلاب با فرقه‌های ضالّه، کارگاه آموزشی «آشنایی با فرقه های ضالّه و عرفان‌های نوظهور» از سوی این مدرسه برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: این کارگاه از روز ۲۳ آبان ماه به مدت ۶ جلسه روزهای چهارشنبه هر هفته ساعت ۱۲ تا ۱۴ در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی، مدرسه علمیه صالحات، کلاس ۲۳۰۷ برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه صالحات اظهار داشت: در این کارگاه، سرکار خانم شکیبافر استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به معرفی و تبیین فرقه‌های ضالّه و عرفان‌های نوظهور می‌پردازد.

جلیل پور یادآور شد: حضور طلاب دیگر مدارس علمیه و مراکز تخصصی در این کارگاه آزاد است.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵