برگزاری جلسه قرارگاه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با محوریت نقش بانوان حوزوی در جنگ ترکیبی و شناختی

شریفی 2

جلسه قرارگاه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع بررسی نقش بانوان حوزوی در مواجهه با جنگ ترکیبی و شناختی با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، مدیران، کارشناسان و نمایندگان فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه قرارگاه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «رسالت بانوان حوزوی در جنگ ترکیبی و شناختی» با حضور سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از معاونان، مدیران کل، کارشناسان فرهنگی و نمایندگان صف و ستاد برگزار شد.

خانم شریفی ضمن تبیین جایگاه این قرارگاه که با ریاست مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و جانشین معاونت تبلیغ راهبری می‌شود، اظهار داشت: در شرایط کنونی و در تقابل همه‌جانبه با دشمن صهیونی، ضروری است طلاب، اساتید و مبلغان فرهنگی با آمادگی کامل وارد میدان جنگ نرم شده و با آرایش جنگی فرهنگی و تبلیغی در برابر هجمه‌های دشمن ایستادگی کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی کمیته‌های تخصصی در این قرارگاه افزود: این کمیته‌ها با هدف هدایت فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی بانوان حوزوی، طلاب ایرانی و بین‌الملل، و سایر گروه‌های فعال طراحی شده‌اند و هر کدام از این کمیته ها جهت عملیات به کارگروه های مختلف تقسیم می‌شوند. از جمله این کمیته‌ها می‌توان به کمیته طراحی عملیات میدان، کمیته رسانه و فضای مجازی، کمیته طلاب، بین‌الملل، دانشجویی، دانش‌آموزی و دانش‌آموختگان اشاره کرد.

در ادامه، خانم حکمت‌نیا، مسئول کمیته رسانه و فضای مجازی، به اقدامات صورت‌گرفته در عرصه رسانه‌ای پرداخت و بیان کرد: تحلیل فضای مجازی در دوران جنگ ۱۲روزه، بررسی مفاهیم ربوبیت و ایمان، و همچنین تولید محتواهای هدفمند از جمله فعالیت‌های این کمیته بوده است.

در ادامه، خانم داودالموسوی، مسئول کمیته طراحی عملیات میدان، از فعال‌سازی کانون‌های استانی در ۱۳ استان کشور خبر داد و گفت: گروه‌های مسجد‌محور و کانون‌های محلی با محوریت طلاب جامعه‌الزهرا (س) در حال فعالیت هستند.

وی افزود: این گروه ها و کانون های محلی جهت فعالیت های گسترده محله ای تحت راهبری طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌عليها در راستای تقویت مساجد به عنوان پایگاه های مردمی این جنگ، آموزش های هلال احمر و کمک های اولیه برای مدیریت استرس های جنگ و کمک های اولیه ویژه طلاب، کارمندان و اساتید ساماندهی شده اند.

مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: آموزش‌های امدادی، مدیریت استرس و کمک‌های اولیه برای طلاب و کارکنان هماهنگ شده و راهبران قرآنی نیز با تمرکز بر جنگ ترکیبی جلسات خانگی برگزار می‌کنند.

داودالموسوی یادآور شد: مبلغان نیز به صورت چهره به چهره در حرم، مسجد مقدس جمکران و بقاع متبرک مشغول تبیین مسائل اخیر بوده و بسته های محتوایی تبیینی مبلغان نیز در اختیار ایشان قرار گرفته است.

وی همچنین به اجرای پویش‌های «هر طلبه، یک مبلغ جهاد تبیین»، «ایران مقاوم»، «سفیر همدلی و محبت» و غیره اشاره کرد که در قالب فعالیت‌های میدانی دنبال می‌شوند.

در بخش پایانی این نشست، خانم حیدری‌مجد بر ضرورت شبکه‌سازی میان حوزویان، نخبگان، هنرمندان و اقشار مؤثر جامعه تأکید کرد.

خانم فتح‌الله‌زاده نیز شناخت آسیب‌ها و ارائه راهکار برای عبور از موانع موجود در عرصه جنگ ترکیبی را از الزامات این میدان دانست.

خانم شریفی در جمع‌بندی جلسه، خواستار بهره‌گیری از ظرفیت همه مدیران، کارشناسان، طلاب و اساتید در ارائه طرح‌ها، ایده‌ها و محتوای فرهنگی، تبلیغی و قرآنی جهت مقابله با جنگ شناختی دشمن شد و از تمامی طلاب و اساتید دعوت کرد پیشنهادات، طرح ها و ایده های خود را در موضوع عملیات های رسانه ای، قرآن، تبلیغی و فرهنگی جهت مقابله با جنگ ترکیبی به این معاونت و ادارات مربوطه و کارشناسان فرهنگی ارائه نمایند.

در این نشست، بر لزوم آمادگی همه‌جانبه طلاب، اساتید و مبلغان در برابر جنگ شناختی دشمن صهیونی تأکید و ساختار کمیته‌های عملیاتی قرارگاه اعلام شد.

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵