به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهره برقعی به همراه جمعی از مدیران و طلاب جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با همسر و دختر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتی نژاد دیدار کردند و یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشتند.
همسر شهید و خانم بهشتی نژاد دختر این شهید والامقام از اساتید جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در این محفل نورانی حضور داشتند و به بیان ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی شهید پرداختند.
تداوم راه شهدا وظیفه ما است / سند افتخار کشور ما شهدا هستند
مدیر جامعهالزهرا سلاماللهعلیها با تجلیل از مقام شامخ شهدا و جایگاه خانوادههای آنان، گفت: دیدار با خانوادههای شهدا برای ارتزاق روحی ضروری است. ما از این دیدارها استفاده میکنیم تا از روح بلند شهدا و مجاهدت خانوادههایشان الهام بگیریم.
برقعی تأکید کرد: شهدا سند افتخار این کشور هستند و خانوادههای شهدا شریفترین میراثیاند که برای ما باقی مانده است.
وی با اشاره به صبر و پایداری همسر شهید بهشتینژاد، اظهار داشت: واقعا افتخار میکنیم در کنار خانوادهای هستیم که بعد از شهادت توانستند خانه را هدایت کنند و فرزندان را در مسیر شهدا نگه دارند. ما باید این الگوها را ضبط و ثبت کنیم و در اختیار نسل جدید قرار دهیم.
مدیر جامعهالزهرا جامعهالزهرا سلاماللهعلیها با اشاره به ایام محرم و پیوند روحی شهدا با امام حسین علیهالسلام افزود: همه شهدا خود را پیرو سالار شهیدان میدانند.
برقعی با تأکید بر اهمیت تداوم مسیر شهدا گفت: خانوادههای شهدا کسانی هستند که فرزندانشان را در این مسیر حفظ کردهاند. ما نیز در جامعهالزهرا سلاماللهعلیها تلاش داریم از صبر، مقاومت و استقامت خانوادههای شهدا درس بگیریم.
وی در پایان، با آرزوی توفیق برای ادامهدهندگان راه شهدا، گفت: ما همیشه خود را وامدار خانوادههای شهدا میدانیم. انشاءالله به برکت دعای حضرت زهرا سلاماللهعلیها و امام حسین علیهالسلام، یار و یاور ما در این مسیر باشند.
اخلاق، تعهد و مردمیبودن؛ رمز محبوبیت و ماندگاری شهید بهشتینژاد/ شهدا انتخابشدگان الهی بودند
همسر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتی نژاد در این دیدار، تصریح کرد: شهدا با انتخاب الهی به این مقام رسیدهاند و این جایگاه، حاصل یک مسیر هدفمندسازی و الهامبخش بوده است.
همسر این شهید والامقام بیان داشت: شهدا فقط یک خاطره نبودند، بلکه سراسر زندگیشان سرشار از درس است.
وی تأکید کرد: نباید یاد شهدا فقط با نصب عکس یا برگزاری یک جلسه به پایان برسد، بلکه باید مسیرشان شناخته و ادامه داده شود. خداوند متعال، این افراد را انتخاب کرده، چون به نوعی از کمال رسیدهاند.
همسر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتی نژاد، یکی از مهمترین ویژگیهای شهید را تعهد به وظیفه عنوان کرد و گفت: هر آنچه را وظیفه میدانست، بدون تردید و با قاطعیت انجام میداد و هیچ چیز مانع او نمیشد.
وی یادآور شد: شهید به نماز اول وقت بسیار مقید بود و در تمام دوران زندگی مشترکشان حتی یکبار هم نمازش به تأخیر نیفتاد. این تعهد بهویژه در نماز صبح کاملاً مشهود بود.
همسر شهید تأکید کرد: شهدا رفتند تا ما بمانیم و مسیرشان را ادامه دهیم. اگر میخواهیم شرمنده امام زمان عجّلاللهتعالیفرجهالشریف نباشیم، باید راه شهدا را با اخلاص، تعهد و خدمت به مردم ادامه دهیم.
روایت استاد بهشتینژاد از قاطعیت و ولایتپذیری پدر شهیدش
استاد بهشتینژاد، دختر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتینژاد با اشاره به خاطرات محدود دوران کودکی، از روحیه بلند پدر، قاطعیت در عمل به وظیفه، ولایتپذیری و بهرهگیری از عمر کوتاه اما پربرکت ایشان سخن گفت.
دختر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتینژاد با بیان اینکه در زمان شهادت پدر تنها پنج سال داشته، خاطرنشان کرد: جز دو خاطره کوتاه چیزی به یاد ندارم، اما آنچه از دیگران درباره پدرم شنیدهام، سرمایهای معنوی برای من، فرزندانم و نسلهای بعدی است. سعی کردهام این ویژگیها را بهعنوان الگو مطرح کنم.
استاد بهشتینژاد از زبان مادر خود به ویژگیهای اخلاقی پدر اشاره کرد و گفت: با وجودی که ایشان در ۳۶ سالگی به شهادت رسیدند، اما روحی بزرگ و اهدافی بلند داشتند. خودش گفته بود که میدانم به شهادت میرسم، اما میخواهم ابتدا خدمت کنم و بعد شهید شوم. او شهادت را نه یک درخواست احساسی، بلکه مسیری آگاهانه و در امتداد خدمت میدانست.
وی با تأکید بر اهمیت قاطعیت در انجام وظیفه بیان کرد: پدرم در تمام مراحل زندگی، وظیفهمحور بود. اگر وظیفهای را تشخیص میداد، هیچ چیز مانع انجام آن نمیشد.
دختر شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتینژاد از بهرهوری پدر در استفاده از وقت بهعنوان نکتهای آموزنده یاد کرد و گفت: عمر کوتاهی داشتند، اما از همه لحظات برای عبادت، مطالعه، تبلیغ و فعالیتهای علمی و سیاسی استفاده کردند.
استاد بهشتینژاد همچنین از ولایتپذیری شهید سخن گفت و در پایان اظهار امیدواری کرد: مسئولان کشور نیز همچون پدرش در مسیر ولایت قدم بردارند و با اخلاص و همت، راه شهدا را ادامه دهند تا انشاءالله این مسیر به سرمنزل مقصود برسد.
شهید بهشتینژاد؛ عالمِ بصیر، مربیِ انقلابی و خطیبِ مردمدار
حجتالاسلاموالمسلمین دیباج، داماد شهید حجتالاسلاموالمسلمین بهشتینژاد نیز در سخنانی با اشاره به شخصیت علمی و اجتماعی این شهید والامقام، از نقشآفرینیهای او پیش و پس از انقلاب اسلامی سخن گفت و در کنار آن، نگاهی انتقادی به وضعیت کنونی نهادهای حوزوی از جمله جامعهالزهراء سلاماللهعلیها داشت.
حجتالاسلاموالمسلمین دیباج با اشاره به اینکه شهید بهشتینژاد از چهرههای مورد اعتماد و شاخص در دوران انقلاب اسلامی بود، اظهار داشت: شهید بهشتینژاد همواره در کنار فعالیتهای علمی، مسئولیتهای اجتماعی متعددی را نیز بر عهده داشت. از جمله مدیریت مدرسه حقانی، سرپرستی فعالیتهای فرهنگی در مناطق زلزلهزده و تربیت نیروهای انقلابی از جمله دغدغههای ایشان بود.
وی افزود: در کنار موقعیت علمی، شهید بهشتینژاد از پایگاه اجتماعی و مردمی ویژهای برخوردار بود. از پدر بزرگوارشان گرفته تا حضور پررنگ در میان مردم، همه نشان از پیوند مستحکم ایشان با متن جامعه داشت.
جناب آقای محمود خالقی دوست و همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در این مراسم حضور داشت و به بیان خاطراتی از شهید سلیمانی و نگاه ایشان به نسلی که باید با قرآن کریم بزرگ شوند و در مسیر هدایت حرکت کنند.
شهید حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن بهشتی نژاد در سال ۱۳۲۴ در یک خانواده روحانی در اصفهان به دنیا آمد. پدر او مرحوم حجت الاسلام سید مصطفی بهشتی نژاد از اساتید حوزه علمیه اصفهان و در تقوا و زهد معروف و زبانزد خاص و عام بود. به پیشنهاد پدر به حوزۀ علمیه راه یافت.
دروس ابتدایی را تا شرح اللمعه نزد پدر و بعضی از اساتید اصفهان خواند. سپس وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر استادانی همچون حضرات آیات حسین نوری همدانی، محمد فاضل لنکرانی، صانعی و مرتضی حائری یزدی استفاده برد.
وی با نظر شهید بهشتی و شهید قدوسی، نظارت بر طلاب مدرسه حقانی را برعهده گرفت. در فعالیتهای سیاسی قبل از انقلاب نقش پررنگی داشت. در سال 1359ش به عنوان حاکم شرع در دادگاه انقلاب شیراز مشغول به فعالیت شد و همزمان به عنوان امام جمعه موقت اصفهان با خطبه های شیوای خود سعی در بیداری روح انقلابی و دینی مردم می نمود.بالاخره با اصرار بعضی از دوستان و سفارش شهید مظلوم دکتر بهشتی، کاندیدای نمایندگی مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی شد اما در روز قبل از انتخابات، در صبحدم 21 رمضان 1400 هـ.ق (مرداد 1360) همراه با برادرزاده اش(سیدحمید، ۳ ساله) توسط تروریستهای گروهک منافقین در ورودی خانهاش ترور شد و با زبان روزه به شهادت رسید.
ت
نظرات