به گزارش روابط عمومی، اردوی علمی اساتید پژوهشمحور سطح ۲ و گرایشی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در باغ دستجرد برگزار شد.
در این برنامه که از سوی ستاد راهبری آموزش پژوهشمحور در دستور کار قرار گرفت، ۴۰ نفر از اساتید و جمعی از فرزندان ایشان حضور داشتند.
در حاشیه این اردوی علمی، خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها از روند اجرای برنامههای این اردو بازدید کرد.
خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در سخنانی خطاب به اساتید، نقش برجسته آنان را در فرآیند تحول آموزشی یادآور شد و گفت: اساتید، جلوداران واقعی تحولاند؛ کسانی که با اندیشه، تعهد و اقدام، مسیر رشد علمی و معنوی طلاب را هموار میسازند.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها تصریح کرد: آنچه این حرکت علمی را پیش میبرد، احساس مسئولیت شماست؛ همان نیروی درونی و موتور قدرتمندی که چرخهای تحول را به حرکت درمیآورد.
در این اردوی علمی، دو کارگاه تخصصی با هدف ارتقاء نگرش و توانمندسازی اساتید در حوزه آموزش پژوهشمحور برگزار شد.
در نخستین کارگاه این اردو، حجتالاسلاموالمسلمین سلمان حسین زاده به محورهای تبیین انواع نظامهای آموزشی، مقایسه تطبیقی شیوههای مختلف آموزش و تعریف و تبیین روش آموزش پژوهشمحور با تأکید بر پیشینه این الگوی آموزشی در سنت حوزههای علمیه، بهویژه روش «آموزش سامرایی» اشاره کرد.
در دومین کارگاه، خانم ناهید طیبی استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها به تشریح فرایند مسئلهیابی در طول تدریس، تبیین تفاوت ساختاری و مفهومی «سؤال» و «مسئله»، آموزش نحوه تبدیل یک «موضوع» به «مسئله» جهت تتبع و ارجاع طلاب پرداخت.
در بخش بعدی کارگاه، سرتیمهای گروههای علمی، خلاقیتها، نوآوریها و دستاوردهایی را که توسط اساتید در فرایند اجرای طرح بهکار گرفته شده بود، با سایر اساتید به اشتراک گذاشتند.
این اردوی علمی ضمن تقویت تعاملات علمی–مهارتی بین اساتید، زمینهساز ارتقاء درک عمیقتر از مبانی نظری و روشهای عملی آموزش پژوهشمحور بود.
حضور دغدغهمند اساتید در کنار مدیریت انگیزهبخش مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها موجب باروری بیشتر نشستها و تبادل تجربیات ارزشمند شد.
در پایان، از تلاشهای اعضای ستاد راهبری آموزش پژوهشمحور و مشارکت فعال تمامی اساتید قدردانی شد.
نظرات