اداره کل تبلیغ برگزار می کند؛

دوره تخصصی تربیت مبلغ مهدویت

مهدویت دوره تخصصی تربیت مبلغ مهدویت از سوی اداره کل تبلیغ ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.

شهید آیت الله مدنی با وجود مراتب بالای علمی و اخلاقی خود را سرباز امام می دانست

شهید آیت الله مدنی مدیرکل دفتر بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام شهید آیت الله مدنی را مسلح به دوبال علم و تقوا یا تخصص و تعهد دانست و گفت: ولایت پذیری ایشان به گونه ای بود که با وجود همه مراتب علمی و اخلاقی، خود را سرباز امام خمینی(ره) می دانست.

راهنمای انتخاب واحد طلاب در سامانه جدید مروارید

images طبق تقویم آموزشی و به حول و قوه الهی ، انتخاب واحد همه سطوح تحصیلات تکمیلی، نیمسال اول۱۴۰۲- ۱۴۰۳، فردا، ۱۹ شهریور، در سامانه جدید مروارید انجام خواهد شد. طلاب گرامی! جهت انجام انتخاب واحد، فایل راهنما را با دقت مطالعه فرمائید.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹