از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س) و باهمکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری؛

دوره آموزشی «آشنایی با اندیشه ها و منظومه فکری مقام معظم رهبری» برگزار می‌شود

0034 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها باهمکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری، دوره آموزشی «آشنایی با اندیشه ها و منظومه فکری مقام معظم رهبری» را با عنوان "شمیم9" ویژه طلاب مجازی و غیرحضوری برگزار می‌کند.

جوان و جوانی از دیدگاه امام علی علیه السلام

n00007318-b اولين رسالت انسان، متوجه خويشتن خويش است. هر پيامبری در آغاز، با تربيت خداوندی ـ با واسطه يا بی واسطه ـ تهذيب و هدایت و تربيت می شود؛ و هماره در طول دوران رسالتش، از خويشتن خويش غافل نمی ماند.

دبیر اجرایی گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

ارسال بیش از صد تجربه به دبیرخانه چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

تجربه نگاری1 الیاسی از ارسال بیش از صد تجربه به دبیرخانه چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبرداد و گفت: مهلت ثبت تجربه در فراخوان «تجربه‌نگاری خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» تا 31 شهریور تمدید شد.