از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)؛

دوره آموزشی «همگام با مبلغان اربعین 2» برگزار می‌شود

50 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ‌در راستای ایفای رسالت خود در توانمندسازی و تربیت مبلغ ویژه ایام اربعین، دوره آموزشی «همگام با مبلغان اربعین 2» را برگزار می‌کند.

جامعه الزهرا ترور اسماعیل هنیه را محکوم کرد/ جوشش خون شهیدان مقاومت اسراییل را نابود می کند

هنیه (1) مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بیانیه ای ضمن محکوم کردن جنایت ترور اسماعیل هنیه، جوشش خون شهیدان مقاومت را باعث پاک شدن جهان از لوث وجود مستکبران به ویژه رژیم صهیونیستی دانست.

مبارزه دائمی جبهه حق و باطل

حق و باطل قلب ها به دست خداوند است، با این حال ما وظیفه داریم افراد را به اعتقادات دینی و اسلامی و عمل به واجبات و ترک محرمات دعوت کنیم.

جوان و جوانی از دیدگاه امام علی علیه السلام

n00007318-b اولين رسالت انسان، متوجه خويشتن خويش است. هر پيامبری در آغاز، با تربيت خداوندی ـ با واسطه يا بی واسطه ـ تهذيب و هدایت و تربيت می شود؛ و هماره در طول دوران رسالتش، از خويشتن خويش غافل نمی ماند.