پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا؛

علمدار مقاومت رفت ولی عَلَم مبارزه هرگز بر زمین نمی‌افتد

سیدحسن نصرالله مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیام تسلیتی از شهید حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله به عنوان عالمی مجاهد یاد کرد که عمر با برکت خود را در راه آرمان پیروزی فلسطین، مبارزه با ظلم، فساد، اشغالگری و تجاوز سپری و پاداش این پایمردی، استقامت و ولایتمداری خود را با نوشیدن شربت شهادت دریافت کرد.

تجمع حوزویان و مردم قم به خونخواهی سید مقاومت

تجمع فیضیه شهادت سیدحسن نصرالله  (5) خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه اجتماع بزرگ حوزویان و مردم داغدار و خشمگین قم در پی شهادت علامه مجاهد و سید مقاومت سید حسن نصرالله در مدرسه علمیه فیضیه تجمع کردند.

سید مقاومت به یاران شهیدش پیوست

1727518392_j4cuUN خداحافظ سید مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا شهادت این مرد بزرگ و رهبر بی‌بدیل جبهه مقاومت را به ساحت مقدس صاحب الزمان (عج)، محضر رهبر معظم انقلاب آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، تمامی ملت ایران، لبنان، مردم مقاوم غزه و فلسطین و تمام نیرو‌های جبهه مقاومت تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم. بی‌گمان، شهادت سرداران رشید نه تنها خللی در عزم و اراده نیرو‌های مقاومت وارد نخواهد کرد، بلکه بر همبستگی و قدرت جبهه مقاومت در برابر ظلم و ستم صهیونیستی می‌افزاید.

شهادت سید مقاومت، سیدحسن نصرالله را خدمت امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی، دوستداران جبهه مقاومت و همه آزادی‌خواهان جهان تسلیت عرض می‌نماییم.

66f7fe223fedc-500x281