تمام مطالب

معارفه مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی

343A2551 رؤسای پژوهشکده‌ها و مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهراسلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی معرفی شدند. به گزارش روابط عمومی، جلسه معارفه مدیران گروه‌های پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهراسلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی برگزار شد.

دیدار استاندار قم با مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

دیدار استاندار قم با مدیر جامعه الزهرا (10) خانم برقعی در دیدار استاندار قم، با بیان اینکه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یک مؤسسه حوزوی بین المللی است و ظرفیت‌های قابل توجهی دارد، گفت: این مجموعه علمی حوزوی مورد عنایت رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی است و باید نگاه ویژه‌ای به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در استان شود.

از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

اولین طرح تربیت مبلغ دانشجویی اجرا می‌شود

2دانشجویی اولین دوره تربیت مبلغ دانشجویی به منظور تربیت مبلغ جهت اعزام به دانشگاه‌های سراسر کشور اجرایی می‌شود.

معرفی برندگان مسابقه «سفیران آیه‌ها» در پیاده روی اربعین

Untitled اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف بهره‌مندی از فضای مناسب پیاده روی اربعین  در جهت ایجاد فضای انس با قرآن در بین عزاداران، طرح سفیران آیه ها را در بین شرکت‌کنندگان در این مراسم با شکوه برگزار  کرد.