معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نخستین نشست بصیرت افزایی طلاب با موضوع «بصیرت، اطاعت از رهبری و وحدت شاخصه مهم تداوم انقلاب اسلامی»

بصیرت افزایی نخستین نشست از سلسله نشست‌های بصیرت افزایی طلاب با موضوع «بصیرت، اطاعت از رهبری و وحدت شاخصه مهم تداوم انقلاب اسلامی» در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

روایت تاریخی| «هفته وحدت چگونه نامگذاری شد؟»

هفته وحدت ما گفتیم بیائید کاری کنیم که یک نشانه‌ای از اتحاد شیعه و سنی را در این شهر نشان بدهیم؛ که این مسئله‌ی هفته‌ی وحدت - ولادت نبی اکرم در دوازدهم ربیع‌الاول به روایت اهل سنت، و در هفدهم ربیع‌الاول به روایت شیعه - آن روز به ذهن ما رسید و در ایرانشهر آن را عمل کردیم؛ یعنی از دوازدهم تا هفدهم جشن گرفتیم. این یک فکر عمیقی بوده است، مال امروز و دیروز نیست...

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نشست با طلاب سال تحصیلی 1404-1403:

شعار سال تحصیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «جهش علمی با مشارکت طلاب و دانش آموختگان»

خانم برقعی تالار 1 خانم برقعی با اشاره به شعار امسال جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «جهش علمی با مشارکت طلاب و دانش آموختگان»، بر لزوم تلاش برای مهارت بیان و نوشتن، اهمیت زیست و سلوک عملی طلاب، اهمیت برنامه ریزی و مدیریت زمان در زندگی و الگوگیری از سلف حوزه و تلاش برای عبادت و راز و نیاز سحرگاهی تأکید کرد.